В корзине {{cartLenght}} товар

Ride Unleashed

О бренде
Caută bicicleta ta

Caută bicicleta ta

Большой выбор шоссейных и дорожных велосипедов.

Подробнее
Accesorii

Accesorii

Большой выбор шоссейных и дорожных велосипедов.

Подробнее
Service

Service

Большой выбор шоссейных и дорожных велосипедов.

Подробнее
PROGRAMUL DE LOIALITATE

PROGRAMUL DE LOIALITATE

Большой выбор шоссейных и дорожных велосипедов.

Подробнее
Echipament

Echipament

Большой выбор шоссейных и дорожных велосипедов.

Подробнее

Piese de schimb

Aparate fitnes

LIV - бренд велосипедов для женщин №1

Подробнее

Где купить?

Посмотрите все официальные точки сбыта велосипедов Giant в Молдове

Căutare

Programul de loialitate giant

Alătură-te la programul de loialitate giant

Mai multe

Нужен ремонт или апгрейд?

Посмотрите нашу карту и найдите магазин поблизости.

Giant

Ride Unleashed

Compania GIANT a fost fondată în 1972 cu misiunea de a crea cele mai bune biciclete și, astfel, de a oferi oamenilor o experiență de călătorie deosebit de plăcută. Chiar de la început, nivelul de inovație și tehnologie de producție a demonstrat concurenților că GIANT este o pasăre cu un zbor diferit, mai înalt. Totul a început cu cadrele noastre ușoare de crom. Capacitatea GIANT de a produce biciclete de calitate superioară la prețuri accesibile a început să le permită tot mai multor bicicliști să experimenteze călăria într-un mod cu totul nou. Ulterior, GIANT a devenit mai întâi un pionier și apoi un inovator major în producția de compozite și aluminiu. Prima bicicletă din carbon disponibilă public, Cadex 980 C, a fost prezentată și apoi au revoluționat bicicletele sportive cu tehnologie Compact Road Design. În lumea bicicletelor montane, GIANT Maestro Suspension a stabilit un nou standard de performanță pentru echitație și curse off-road. De patru decenii, GIANT s-a dezvoltat continuu și a crescut de mult dintr-o fabrică obișnuită într-un lider mondial în producția de biciclete și echipamente de calitate. Cu peste 12.000 de magazine cu amănuntul din întreaga lume, ne atingem obiectivul de a inspira spre noi aventuri toți bicicliștii, de la începători la sportivi legendari. GIANT este prietenul tău de încredere pe orice drum, potecă sau pistă. Suntem mândri că facem parte din aventura ta.

Всё начиналось с наших облегчённых хромолиевых рам. Возможности GIANT производить велосипеды высшего сегмента качества по приемлемым ценам стали позволять всё большему количеству велосипедистов открывать для себя катание совершенно по-новому. Впоследствии, GIANT вначале стал пионером, а затем крупнейшим разработчиком инноваций в композитном и алюминиевом производстве. Был представлен первый общедоступный карбоновый велосипед Cadex 980 C, а также совершена революция в спортивных шоссейных велосипедах с помощью технологии Compact Road Design. В мире горных велосипедов подвеска GIANT Maestro Suspension установила новый стандарт производительности для внедорожного катания и гонок.

На протяжении четырёх десятилетий GIANT непрерывно развивается и из обычной мануфактуры уже давно вырос в мирового лидера по производству качественных велосипедов и экипировки. Благодаря более, чем 12000 розничных магазинов по всему миру, мы добиваемся своей цели — вдохновлять на приключения всех велосипедистов, от новичков до легендарных спортсменов.

GIANT — это Ваш надёжный друг на любой дороге, тропинке или трассе, расстилающейся перед Вами. Мы гордимся тем, что являемся частью Ваших приключений.