Despre companie

De mai bine de 15 ani, legendarul GIANT, marca de biciclete Nr. 1 din lume * câștigă încrederea clienților în țara noastră. Astăzi GIANT are peste 12.000 de magazine de retail în lume. În Moldova, GIANT a deschis cinci magazine în Chișinău și Bălți.

Extinderea GIANT în Moldova nu se încheie aici. Scopul GIANT este de a acoperi toate orașele din țara noastră. Acest lucru va permite unui număr din ce în ce mai mare de bicicliști să descopere cea mai înaltă calitate și design de ultimă generație.

Nivelul de inovație și tehnologie în producție le spune clar concurenților că GIANT este o pasăre a unui alt zbor, mai înalt. 

GIANT este sinonim cu tehnologia modernă. În lumea bicicletelor de munte, Giant Maestro Suspension și-a stabilit un nou punct de referință în ceea ce privește performanțele pentru parcurs și curse off-road.

            

Dacă doriți să mergeți pe cel mai bun cadru de aluminiu pe care îl puteți cumpăra, alegeți tehnologia de referință GIANT Aluxx Aluminium. Un amestec de inginerie unică și materiale de ultimă oră oferă cadrelor forme ușoare, solide și perfect modelate.

      

Astăzi, bicicletele GIANT câștigă Campionatele Mondiale. Dar, cel mai important, ei câștigă inimile oamenilor care consideră bicicleta o parte din viața lor.

Fiecare femeie este unică și GIANT trebuie să țină cont de acest lucru. LIV este marca Nr. 1 a bicicletelor pentru fete și femei! LIV oferă celei mai bune jumătăți a umanității, cele mai bune produse, atent gândite și de înaltă calitate - de la premium la bicicletele fitness. 

      

În magazinele GIANT bicicletele pentru copii și adolescenți au o cerere copleșitoare!

Cadrul bicicletei pentru copii este fabricat din același aliaj de aluminiu ușor și durabil ca și cadrele pentru biciclete pentru adulți - Aluxx Grade. Geometria inovatoare a cadrului își propune să păstreze poziția corectă a copilului în timpul călăriei.

                                                    

GIANT inspiră miliarde de oameni din întreaga lume ca ciclismul să facă parte din viața lor. Vino la magazinele noastre împreună cu întreaga familie, alege bicicletele GIANT și obține o experiență unică în călăritul celei mai bune biciclete din lume.

 * Astăzi, aproximativ 55% din toate bicicletele de marcă sunt fabricate la fabricile Giant.