O nouă dezvoltare de la Giant este bicicleta pentru copii Giant ARX.

02.09.2022
Cu cadru și furcă din aluminiu, bicicleta pentru copii Giant ARX 24" de la liderul mondial în ciclism este cea mai ușoară din categoria sa.

 

Cu cadru și furcă din aluminiu, bicicleta pentru copii Giant ARX 24" este cea mai ușoară din categoria sa. Geometria stabilă a cadrului este concepută special pentru cicliștii începători.

Cea mai mare publicație comercială din Marea Britanie, Cycling Weekly, a evaluat această ultimă dezvoltare de la Giant cu 10 din 10!

Cadrul bicicletei este fabricat din aliaj de aluminiu ALUXX-Grade, ușor și durabil. Acesta este aliajul proprietar al lui Giant, care este ușor și are o rezistență excelentă. Vopseaua multistrat tolerează perfect manipularea neglijentă, nu se estompează la soare și păstrează un aspect excelent pentru o lungă perioadă de timp.

Giant ARX 20" este echipat cu un set cu cască de 1 1/8". Acesta este un standard puternic și de încredere, care oferă o manevrare bună și un ansamblu fiabil al capului. Simplitatea designului este cheia fiabilității. Există monturi pentru -dimensiuni aripi pe cadru, instalarea carora veti proteja lucrurile este echipata cu o furca rigida, realizata in acelasi mod ca si cadrul, din altele de aluminiu ALUXX-Grade.capacitate de cross-country, si profilul inalt al anvelopei vor oferi un nivel excelent de confort atunci când conduci pe piste de pământ.Roțile sunt asamblate pe jante duble din aluminiu și bucșe pe rulmenți în vrac și sunt fixate prin excentrice, astfel încât nu sunt necesare unelte pentru a instala și scoate roțile. Transmisia bicicletei este reprezentată de grupul turistic al mărcii japoneze Shimano. În total, bicicleta are 8 viteze, acestea constau dintr-un pedalier cu o singură viteză și o casetă cu 8 roți. Claritatea de funcționare a tuturor vitezelor este oferită de schimbătorul spate Shimano Altus RD-310 și schimbătorul de viteze Shimano SL-M310 cu declanșare.Nivelul turistic al componentelor asigură funcționarea lor îndelungată și fără probleme. Frânează bicicleta cu frâne pe jantă V-brake. Frânarea este asigurată prin apăsarea plăcuțelor de frână pe peretele lateral al jantelor. Frânarea este puternică, cu un nivel bun de control (modulație).

Giant ARX 20" este o bicicletă bună pentru tinerii agitați. Asamblată pe un cadru de înaltă calitate și ușor și un echipament Shimano bun, această bicicletă pentru copii va încânta mai mult de o generație de tineri bicicliști.

Înapoi la noutăți