BICICLETE PENTRU FEMEI, DESIGNATE DE FEMEI

Povestea Liv/Giant începe cu biciclete, dar nu se termină cu ele. Acest brand a fost creat pentru toate femeile care sunt interesate de stilul de viață ciclist. Indiferent dacă ai ani de experiență sau ești începător, chiar dacă nu ai mai mers niciodată pe bicicletă și vrei doar să înțelegi cum ciclismul te poate ajuta să trăiești o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai aventuroasă.

Indiferent de experiența ta, viața anterioară și stilul de călărie, Liv/Giant este făcut pentru tine.

Bicicletele pentru femei Liv/Giant îndeplinesc o mare varietate de obiective și aspirații. Unele sunt concepute pentru sportivii profesioniști, altele pentru a ajuta la găsirea unui loc pentru bicicletă în viața lor ocupată. Al treilea - în primul rând, ai grijă de stilul tău, transformând confortul în frumusețe. Dar toate bicicletele noastre sunt concepute pentru a te face să zâmbești mai des.

3F: potrivire (aterizare), formă (formă), funcție (funcționalitate)

Principiul de bază din spatele tuturor bicicletelor Liv/Giant se numește 3F. Această filozofie, care înseamnă Fit, Shape, Function, permite inginerilor și designerilor Liv/Giant să se concentreze pe echilibrul perfect a trei caracteristici cheie care sunt esențiale pentru performanța și aspectul fiecărei biciclete pentru femei, de la bicicletele profesionale de drum sau de munte la stilate. biciclete de oraș. 3F vă promite că fiecare bicicletă Liv/Giant a fost concepută special pentru femei.

            

Aterizare

Nimic nu îmbunătățește confortul, performanța și plăcerea de condus ca potrivirea potrivită. Bicicletele Liv/Giant sunt dotate cu o ergonomie feminină unică, foarte diferită de cele masculine. Aceasta include geometria cadrului pentru femei și tabelul de mărimi corespunzător. De asemenea, bicicletele Liv/Giant sunt echipate cu componente speciale pentru femei, ceea ce înseamnă ghidon mai îngust, manete de frână mai scurte și șa specifice femeilor. Analizăm și optimizăm fiecare detaliu al bicicletei astfel încât să ți se potrivească perfect.
            

Forma

În timp ce inginerii noștri determină factorii cheie în comportamentul unei biciclete - materialul cadrului, geometria și opțiunile de integrare - designerii abordează calitățile mai puțin tangibile care alcătuiesc atractivitatea unei biciclete. Aici totul este concentrat în interacțiunea dintre călăreț și bicicletă. Ne bazăm pe linii și forme netede, naturale, pe accesorii elegante.

Culorile și grafica care asociază fiecare bicicletă - de la urban la curse - cu personalitatea unică a proprietarului acesteia. Încercăm să facem fiecare bicicletă, și stilul de viață de ciclism în general, mai colorat și mai atractiv.

Funcționalitate

Bicicletele de curse sunt dezvoltate cu participarea sportivilor profesioniști. Bicicletele sport sunt concepute pentru a fi energice, dar în același timp confortabile. Iar seria lifestyle îndeplinește toate cerințele lumii reale și este echipată cu butuci planetari, rafturi și coșuri încorporate. Avem soluții funcționale pentru toate sarcinile dumneavoastră.

Fiecare bicicletă Liv/Giant este concepută pentru a satisface nevoile unice ale femeilor cu un scop specific. De la geometria Compact Road și suspensia Maestro la piatra de temelie Tehnologia avansată compozită, le redefinim cu o notă feminină, folosind un design și tehnologie inovatoare.

            

Liv Beyond!