Super rate profitabile pentru biciclete și scutere electrice

Plata în rate în rețeaua de magazine GIANT este cel mai convenabil mod de a cumpăra o bicicletă sau un scuter electric. Biciclete de la 31 lei pe zi, scutere electrice de la 28 lei pe zi - cumpără și călătorește chiar acum!

Doar până la 31 mai 2021, participați la promoția „Rată 0%” fără avans, fără plăți în plus - magazinul GIANT va plăti dobânzile băncii pentru dvs.

Promoția „Rată 0%” se desfășoară la numeroasele solicitări ale clienților noștri. Toți cei care și-au cumpărat o bicicletă GIANT se întorc la noi și doresc deja să cumpere biciclete GIANT pentru toată familia lor.

Biciclete LIV excelente pentru femei - pentru soție sau o prietenă. 

Cadru ușor realizat din fibră de carbon Advanced-Grade Composite sau din aliaj de aluminiu Aluxx Aluminum Technology, energie maximă pentru pedalare, aerodinamică uimitoare - acestea sunt bicicletele montane GIANT.

Minunea aeronautică a vitezei sunt bicicletele pentru șosea GIANT pentru curse profesionale de viteză. Cicliștilor cu experiență, cu siguranță, le va fi pe plac.

Biciclete electrice GIANT de noua generație, cu un sistem de asistență de până la 25 km / h sunt în vârful popularității în acest sezon!

GIANT se mândrește cu faptul că face parte din aventura ta. Dorim ca preferințele tale să se împlinească imediat!

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

#Giant Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● Super rate profitabile pentru biciclete și scutere electrice