GIANT: s-a deschis un nou magazin de biciclete la Comrat

Comrat, întâlnește legendarul GIANT - marca de biciclete # 1 din lume. Doar până pe 31 mai în magazinul GIANT avem super prețuri pentru întregul sortiment.

Până la moment, compania GIANT are peste 12.000 de magazine în lume. În Moldova GIANT a deschis șapte magazine la Chișinău, Bălți, Cahul și deschide acum al optulea magazin la Comrat.

În Comrat, gigantul bicicletelor își deschide cel mai mare magazin de marca GIANT din regiune. În afară de biciclete, sortimentul magazinului va include accesorii sport, echipament pentru exerciții și inventar.

GIANT este o bicicletă de vis, un ideal de neatins pentru alți producători de biciclete. Aceste biciclete pot fi văzute în toate competițiile majore a MTB, bicicletele GIANT au câștigat Cupe Mondiale și Campionate.

Alegeți GIANT și un stil de viață sănătos? Vă răsplătim pentru acest lucru în programul nostru de loialitate! Treceți printr-o scurtă înregistrare și obțineți imediat 300 puncte de bun venit pentru o achiziție în rețeaua de magazine GIANT.

Atenţie! 300 puncte sunt 300 lei și cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din achiziție*.

GIANT inspiră miliarde de oameni din întreaga lume să facă ca ciclismul să devină parte din viața lor. Vino la magazinul GIANT cu toată familia: mun. Comrat, str. Victoriei, 53.

* Punctele nu pot fi folosite pentru a plăti produsele cu reducere produsele cu Super Preț, pentru carduri cadou GIANT
** Prețurile promoționale sunt valabile în magazinul GIANT Cahul până la 30 mai 2021 sau atâta timp, cât mărfurile sunt în stoc la depozitul Organizatorului.

#GIANT Comrat
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● GIANT: s-a deschis un nou magazin de biciclete la Comrat