Super prețuri de Paște pentru biciclete și scutere electrice

În rețeaua de magazine GIANT avem două vești bune - prețuri excelente pentru întreaga gamă și sosirea noilor scutere electrice IconBIT.

Noul nostru IconBIT Kick Scooter Tracer este un scuter electric puternic pentru oraș la cel mai mic preț din Moldova - doar 4999 lei! Roțile de 8 ", construcție pliabilă din aluminiu cu display, cântărește doar 11,5 kg, iar puntea trainică poate rezista o greutatte de până la 100 kg. Este perfect!

Colecția GIANT 2021 prezintă multe tehnologii noi revoluționare. Roțile oferă viteză foarte mare în linie dreaptă, iar platforma cu suspensie ridicată oferă o reacție și o aderență fantastică.

Apreciați noul GIANT XTC Advanced 29 3 (2021). Tocmai a fost creat pentru MTB acestui sezon! Datorită roților sale de 29” și unui cadru ușor avansat, această bicicletă montană vă va permite să experimentați pe deplin puterea unei călătorii intense.

Bicicletele electronice GIANT 2021 reprezintă transportul viitorului, care este disponibil în prezent. Cea mai nouă tehnologie i-a uimit pe toți pasionații de călătorii pe două roți. Cu bateria inteligentă EnergyPak, puteți călători până la 180 km cu o singură încărcare!

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți și Cahul. Aflați mai multe la www.giant.md și pe FB.Gint Moldova. Vă așteptăm!

#Giant Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● Super prețuri de Paște pentru biciclete și scutere electrice