GIANT: cele mai așteptate reduceri de până la 70% în Black Friday

Doar până pe 30 noiembrie! În rețeaua de magazine GIANT din Chișinău și Bălți - Black Friday și reduceri de până la 70%. Grăbește-te la cumpărături!

Doar o dată în an, în Black Friday, rețeaua de magazine de biciclete GIANT reduce prețurile cu până la 70% la cele mai populare modele de biciclete. Reducerile vor avea loc până la 30 noiembrie sau până la epuizarea stocurilor.

Și dacă de mult timp ai dorit să găsești un înlocuitor pentru vechea ta bicicletă sau să-ți bucuri copilul cu un cadou mișto - acum este momentul.

Păstrând principiul responsabilității pentru mediu, rețeaua de magazine GIANT dezvoltă activ o linie de produse de proiectare ecologică, care nu emite CO2. Scuterele electrice XIAOMI sunt un nou succes în rețeaua de magazine GIANT! Doar noi avem cele mai bune prețuri din Moldova!

Datorită simulatorilor inteligenți Oxygen și Carbon, nu depindeți de perioada anului, ziuă și vremea de afară. Un simulator de exerciții la domiciliu este o investiție profitabilă în propria sănătate, mai ales cu astfel de reduceri. 

GIANT se mândrește cu faptul că face parte din aventura ta. Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău și Bălți. Aflați mai multe la www.giant.md și FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

 

 

#Giant Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea