GIANT: numai până pe 30 septembrie biciclete cool cu reduceri de până la -50%

Țara se confruntă cu un boom al ciclismului. Niciodată în istoria Moldovei cererea „cumpără o bicicletă” nu a fost atât de populară pe internet. 

Ce bicicletă ar trebui să cumpăr?De câți bani am nevoie? Care este mărimea pentru mine? Rețeaua de magazine GIANT vă răspunde la principalele întrebări pe care clienții noștri le pun în mod constant.

Bicicleta de munte GIANT, același MTB, este cea mai populară din Moldova. De fapt, ea a fost concepută pentru a conduce pe denivelări și trasee forestiere, dar a devenit pe plac multor datorită furcii cu amortizor din față, care ușurează trecerea de pe șosea pe bordură. 

Fatbike GIANT este o bicicletă cu roți uriașe. Trece peste tot: prin zăpadă, nisip și orice câmp.Este lent și greu. Pentru amatori.

Bicicleta pliabilă GIANT. Aici totul este clar - este ușor de pliat, roțile mici, se potrivește într-un lift, pot fi păstrate chiar și în dulapul unui apartament.

Bicicleta de oraș GIANT și LIV este o bicicletă confortabilă, cu o ținută verticală și un scaun confortabil. Potrivite pentru promenadă, iar bicicletele LIV cu cadru deplasat in jos pentru femei sunt confortabile atunci când ieși la plimbare într-o fustă.

Bicicleta pentru șosea GIANT - dacă doriți viteză și ușurință. Are o mulțime de viteze , ceea ce înseamnă că veți merge mai repede. 

Grevel GIANT - aceeași bicicletă pentru șosea, doar că mai cool. Geometria modificată și capacitatea de a pune anvelope late pe roți vă permit să călătoriți rapid pe șosele de orice complexitate.

GIANT ascunde conținutul de înaltă tehnologie sub forma sa tradițională: cadre din fibră de carbon, integrarea avansată a componentelor în sistem, tehnologia carbonului. Prin urmare, bicicletele GIANT și LIV sunt scumpe. 

 

Nu-ți procurați bicicleta pentru copii „pentru cîțiva ani inainte” în niciun caz!

Parametrul” Mărimea ramei” este de o mare importanță atunci când alegeți o bicicletă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Mai rămân mai puțin de două săptămâni pentru a cumpăra o bicicletă GIANT cu o reducere de până la -50%. Doar până pe 30 septembrie, în rețeaua de magazine GIANT din Chișinău și Bălți, avem vânzare totală pentru întreaga gamă de modele din 2020. Vă așteptăm!

#Giant Moldova, giant cishinau
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● GIANT: numai până pe 30 septembrie biciclete cool cu reduceri de până la -50%