Cumpără o trotineta electrică IconBIT, Kugoo, Xiaomi și obține un cadou

În  rețeaua de magazine GIANT primești cadou  la cumpărarea oricărei trotinete electrice  Kugoo, IconBIT, Xiaomi! Cumpără cel mai bun model a anului 2022 și obții ca cadou un card GIANT.

Progresul ne conduce constant la transportul personal micro al viitorului. Trotinetele  electrice nu sunt doar o jucărie amuzantă, ci sunt un transport excelent a  „ultimului kilometru”.

Reșeaua de magazine GIANT oferă trotinete electrice a brandurilor mondiale IconBIT, Kugoo și Xiaomi - pentru orice greutate și vârstă, vizibilitate a computerului și inteligență artificială, nu se teme de apă. Și, cel mai important, adaptat pentru utilizarea pe timp de iarnă.

Premieră în rețeaua de magazine GIANT! Brandul italian Roces este cel mai bine vândut brand din lume de role și alte tipuri de transport extrem pe roți.

Roces  este o „armă” pentru călăreții disperați. Roces vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile acrobatice la limită, să efectuați cascadorii imposibile și periculoase care încântă  toată lumea.

Află mai multe pe www.giant.md și FB.Giant Moldova. Pentru dvs. magazinele GIANT lucrează în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Kahul. Vă aşteptăm!

#GIANT MOLDOVA
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea