Zero avans, zero supraplată pentru cea mai tare bicicletă din lume

Ia-ți bicicleta sau trotineta electrică dorită chiar acum și începe să o folosești imediat. Fără avans, fără plăți în plus – te plimbi  acum, dar plătești mai târziu.

Bicicletele GIANT au fost de multă vreme obiectul dorinței cicliștilor din întreaga lume. Design unic, aerodinamică maximă, invulnerabilitatea cadrelor din aluminiu și carbon - bicicleta GIANT este pe bună dreptate o extensie de primă clasă a proprietarului său.

Avem două vești bune:

Vestea nr. 1 - premiera noilor modele de scutere electrice KUGOO  2022 în magazinele GIANT. 

Tot ce face KUGOO în domeniul transportului electric este cu adevărat tare! KUGOO oferă o calitate excepțională, trotinetele sunt la fel de rezistente ca un vehicul militar și la fel de stabile ca un tanc. KUGOO pentru copii și adolescenți sunt incluse în topul trotinetelor electrice din lume!

Vestea nr. 2 - pentru prima dată în rețeaua de magazine Giant are loc o promoție 1 + 1 = 3 la accesoriile pentru biciclete. Alege 3 accesorii si plăteste doar pentru 2.

Magazinele GIANT sunt deschise pentru dvs. în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă aşteptăm!

#Giant Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea