Сele mai așteptate reduceri de până la 70% de BLACK FRIDAY

Doar până pe 28 noiembrie! În rețeaua de magazine GIANT din Chișinău, Cahul, Comrat – BLACK FRIDAY și reduceri de până la 70%. Grăbește-te la cumpărături!

 

Doar o dată pe an, de BLACK FRIDAY, rețeaua magazinelor de biciclete GIANT reduce prețurile cu până la 70% la cele mai populare modele de biciclete și trotinete electrice. Reducerile vor fi valabile până pe 28 noiembrie sau în limita stocului disponibil.

Și dacă Vă doriți mult să schimbați vechea bicicletă sau să vă bucurați copilul cu un cadou grozav - acum este momentul.

Menținând principiul responsabilității față de mediu, rețeaua de magazine GIANT dezvoltă activ vehicule electrice de eco-design, a căror producție nu emite CO2

Trotinetele electrice Kugoo și IconBIT sunt cele mai bine vândute în rețeaua de magazine GIANT! Doar la noi găsiți cele mai bune preturi din Moldova!

Bicicletele și trotinetele electrice sunt o investiție profitabilă în propria noastră sănătate și sănătatea copiilor noștri, mai ales cu astfel de reduceri.

Pentru dvs. magazinele GIANT sunt deschise zilnic la Chisinau, Cahul si Comrat. Aflați mai multe pe www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

#GIANT MOLDOVA
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea