Reduceri de până la -30% la bicicletele ‘’cu diamante’’

Da, bicicletele GIANT sunt „cu diamante”. Acum puteți cumpăra această splendoare cu o reducere de până la -30%. Pentru toată familia! 

GIANT investește miliarde în dezvoltarea tehnologiei de vopsire a cadrelor pentru biciclete. Inovatorul GIANT Diamond Shield, sau „scutul cu diamante”, continuă să fie cel mai rezistent și mai durabil strat folosit vreodată în industria ciclismului. 

Diamond Shield oferă o protecție superioară împotriva zgârieturilor și coroziunii și conferă bicicletelor un aspect de neegalat. Aceasta este aceeași acoperire pe care BMW o folosește pentru a vopsi mașinile sale din seria a cincea și a șaptea. 

GIANT este liderul mondial în fabricarea de biciclete. Pentru întreaga industrie a ciclismului, GIANT este sinonimul soluțiilor noi și a tehnologiilor de ultimă generație. 

În spatele fiecărui scuter electric KUGOO și IconBIT se află ideile ingenioase ale inventatorilor, căutarea neobosită a tehnologilor, cea mai înaltă cultură de producție și munca neostenită a lucrătorilor. Acum, cu o reducere de până la -30% - pentru întreaga familie! 

 

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu punctele GIANT acumulate! 

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm! 

#GIANT Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea