Hiturile anului 2021! Biciclete și trotinete electrice cu înaltă rezistență

Dacă sunteți un explorator de trasee nestandarte, atunci magazinul GIANT este pentru dvs. Avem vești interesante: biciclete montane și scutere electrice off-road – cele mai vândute din anul 2021!

Provoacă natura de neînvins, răfuindu-te cu munții, râpele și tonele de noroi. Orice este posibil pe bicicleta de munte GIANT!

Scuterele electrice cu capacitate crescută de cross country KUGOO și ICONBIT sunt îndrăznețe, rapide, rezistente. Puterea mărită a motorului oferă șoferului încredere și o senzație de control completă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru piloții încrezători care iubesc viteza și adrenalina.

Stihia pentru bicicletele de munte GIANT sunt drumurile accidentate și stilul de călătorie agresiv, deoarece componentele profesionale Shimano permit explorarea acestor biciclete.

Bicicletele electrice GIANT sunt reginele off-road-ului. Datorită amestecului tensionat de cross-country, a siguranței și design-lui original, bicicletele electrice GIANT sunt foarte populare printre pasionații de echitație extremă.

LIV este standartul pentru bicicletele montane pentru femei. Cadru din aluminiu, ușor și durabil. Ghidonul și șaua sunt reglabile pentru a se potrivi cu datele antropometrice. Șaua ia în considerare particularitățile anatomiei feminine.

Bicicletele montane pentru adolescenți sunt realizate de către cei mai buni ingineri GIANT. Ușoare, energice și sigure, cu accesorii durabile, anvelope puternice și frâne sigure. Cadrul din aliaj de aluminiu rezistă sarcinilor grele.

Dar! Nu uitați de protecție: casca, cotierele și genunchierele vă vor salva de răni în situații neprevăzute.

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

#GIANT Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● Hiturile anului 2021! Biciclete și trotinete electrice cu înaltă rezistență