Cel mai mare sortiment și cele mai bune prețuri pentru scuterele electrice

Rețeaua de magazine GIANT are cel mai mare sortiment de scutere electrice. Cele mai vândute mărci mondiale ICONBIT, KUGOO, XIAOMI - am ales cel mai bun pentru tine, la cele mai bune prețuri din Moldova!

Principalul as al sortimentului nostru este selecția largă de scutere electrice pentru copiii de la 4 ani. Sunt ușoare și compacte, iar ghidonul poate fi reglat în funcție de înălțime.

 

Cele mai bine vândute mărci ICONBIT se potrivesc atât pentru plimbări în oraș, cât și în afara lui.

ICONBIT-urile sunt puternice, rapide, rezistente și de înaltă calitate. Toate au un sistem de amortizare bine gândit pentru a face conducerea off-road mai lină.

Cele mai bine vândute mărci KUGOO se disting prin capacitatea de a suporta greutăți și viteza mare. După ce încărcați scuterul la maxim în 3,5 ore, puteți merge pe o plimbare lungă de până la 50 de kilometri! Se pot deplasa chiar și două persoane pe platformă.

Cele mai bine vândute mărci XIAOMI sunt rezistente pe orice timp nefavorabil: puteți ieși la plimbare pe ger, pe căldură și chiar cînd ploua abundent, datorită hidroizolării de înaltă calitate. Computerul de bord afișează în mod constant date privind kilometrajul, viteza, încărcarea bateriei. O altă opțiune la îndemână este controlul de viteză.

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

#GIANT Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● Cel mai mare sortiment și cele mai bune prețuri pentru scuterele electrice