KUGOO - noul lider pe pieța transportului electric din Moldova

Rețeaua de magazine GIANT prezintă scuterele electrice KUGOO - liderul pe segmentul scuterelor electrice ușoare pentru oraș și al scuterelor electrice pentru toate terenurile.

Acesta este KUGOO - noul lider pe pieța transportului electric din Moldova și milioanele de vânzări în lume nu fac decât să confirme acest lucru!

Este sigur ca un vehicul al armatei și la fel de stabil ca un tanc. Poate ierta șoferul pentru greșeli și, în același timp, sunt foarte ușor de învățat. 

KUGOO pentru copiii și adolescenți sunt incluse în topul trotinetelor electrice din lume! Caracteristicile sunt potrivite și pentru un adult - cadrul din aluminiu poate rezista greutății de până la 100 kg.

Tot ceea ce face KUGOO în domeniul vehiculelor electrice este foarte tare! KUGOO oferă modele de calitate excepțională, foarte cool și sigure.

Principalul avantaj al KUGOO este o muncă lungă și asiduă, pierderi minime de energie, eficiență maximă. 

Scooterele electrice bimotoare KUGOO sunt o ocazie unică de a simți plăcerea de la tracțiunea integrală 2x2! Roțile din față și din spate oferă o accelerație foarte dinamică, o tracțiune bună la urcare și o capacitate sporită de cross-country. 

Trotinetele electrice KUGOO pentru persoanele în vârstă sunt numite legenda construcției scuterelor. Un avantaj serios: prezența unei șa, a unui motor electric, capacitate de ridicare de până la 150 kg! Poate fi folosit pentru plimbările lungi.

Pentru dvs., magazinele GIANT sunt deschise în fiecare zi în Chișinău, Bălți, Cahul și Comrat. Aflați mai multe pe site-ul www.giant.md și pe FB.Giant Moldova. Vă așteptăm!

 

#GIANT Moldova
Поделиться:   

Ați putea dori, de asemenea

@endsection giant.md ● KUGOO - noul lider pe pieța transportului electric din Moldova